Schreuder: "Douglas is een echte winnaar"

16 maart 2013, 11:41

FC Twente-verdediger Douglas werd deze week weer in genade aangenomen door interim-trainer Alfred Schreuder. De Braziliaan kreeg een week geleden nog de nodige kritiek te verwerken van zijn trainer, maar vrijdag was Schreuder weer opmerkelijk positief over de krachtige verdediger.

"Douglas heeft goed getraind", aldus Schreuder. "Hij is een winnaar en op de training altijd goed als hij lekker in zijn vel zit. Hij was ook weer hartstikke vrolijk. We hebben een goed gesprek gehad en hij heeft begrepen wat ik heb bedoeld. Ik wil dat de spelers bezig zijn met FC Twente en niet met andere dingen."

Douglas zal tegen FC Groningen samen met Edson Braafheid het centrale verdedigingsduo vormen van de ploeg uit Enschede. Schreuder kiest er bewust voor een links- en een rechtsbenige verdediger in het hart van zijn defensie. "Dat is het best voor het voetbal van achteruit. Douglas is rechts nog beter dan links."

Behalve Douglas, keren ook de langdurig geblesseerden Andreas Bjelland en Nacer Chadli terug in de selectie van FC Twente. Zij zullen op de bank plaatsnemen. Rasmus Bengtsson is er niet bij, hij heeft last van zijn lies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen