Bayern wint zonder moeite van FC Augsburg

11 mei 2013, 17:26

Bayern München heeft laagvlieger FC Augsburg met 3-0 verslagen. De kampioen van Duitsland, met Arjen Robben in de ploeg, had dat te danken aan treffers van Thomas Müller, Xherdan Shaqiri en Luiz Gustavo. Door de nederlaag moet het FC Augsburg van aanvoerder Paul Verhaegh vrezen voor degradatie.

Gelukkig voor Verhaegh en zijn team verloor directe concurrent 1899 Hoffenheim ook. Hamburger SV was met 1-4 te sterk. Rafael van der Vaart speelde de hele wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. Bas Dost zag VFL Wolfsburg een 3-1 voorsprong tegen Borussia Dortmund weggeven. De Nederlandse spits speelde niet omdat Ivica Olic de voorkeur kreeg. Sven Bender opende de score voor Dortmund, maar door twee goals van Ivan Perisic en daarna nog een treffer van Naldo kwam Wolfsburg op een ruime voorsprong. Twee goals van Marco Reus in de laatste tien minuten zorgden toch nog voor een puntendeling.

Ook Luuk de Jong zat vandaag op de bank. Hij zag Branimir Hrgota drie keer scoren voor Borussia Mönchengladbach, in het met 2-4 gewonnen duel met FSV Mainz 05. Klaas-Jan Huntelaar verloor met Schalke 04 met 1-2 van VFB Stuttgart. Vedad Ibisevic scoorde twee goals voor de bezoekers. Een late eigen goal van Stuttgart-keeper Sven Ulreich was het enige wapenfeit van de ploeg uit Gelsenkirchen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen