Spektakel bij Bayern, CL-ticket voor Schalke

18 mei 2013, 17:24   Bijgewerkt: 18 mei 2013, 17:33

Schalke 04 heeft zich op de slotdag van de Bundesliga verzekerd van het laatste Champions League-ticket. De ploeg van Klaas-Jan Huntelaar won de lastige uitwedstrijd bij concurrent Freiburg met 2-1 en plaatst zich zodoende voor de voorrondes van het miljoenenbal.

De toeschouwers in Gladbach kregen een sensationele wedstrijd voorgeschoteld. Tijdens het Bundesliga-afscheid van Bayern-trainer Jupp Heynckes kwam de landskampioen knap terug van een 3-1-achterstand tegen Borussia Mönchengladbach. Het werd 4-3. Luuk de Jong kwam pas vijf minuten voor tijd binnen de lijnen.

Door de winst van Bayern pakt HSV het laatste ticket voor de Europa League. De ploeg van Rafael van der Vaart verloor van Bayer Leverkusen (0-1), maar blijft Borussia Mönchengladbach één punt voor. Rafael van der Vaart speelde negentig minuten, maar kon de nederlaag niet voorkomen.

Nummer twee Borussia Dortmund verloor de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim met 2-1. Daardoor degradeert niet Hoffenheim, maar Fortuna Düsseldorf rechtstreeks uit de Bundesliga. Ook het FC Augsburg van aanvoerder Paul Verhaegh wist te winnen en verzekerde zich daarmee van nog een seizoen op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen