Bosz: "Het liefst had ik het hele elftal gewisseld"

11 augustus 2013, 21:18

Vitesse bakte er zondag weinig van in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk en ging dan ook met 4-2 onderuit. In de rust nam coach Peter Bosz al maatregelen door Patrick van Aanholt en Giorgi Chanturia naar de kant te halen, maar ook dat sorteerde niet het gewenste effect bij de Arnhemmers.

"Het liefst had ik het hele elftal gewisseld, maar dat mag niet hè. Ik weet eigenlijk niet wie ik had moeten laten staan", reageerde Bosz na afloop tegenover Omroep Gelderland. "Ook ik neem mezelf alles kwalijk. We vergaten kort te dekken, het was heel slordig, een laag tempo en we liepen veel te veel met de bal. Zij speelden met het hart, wij niet. We begonnen overigens wel goed. Maar dan moet je ze kapot spelen. Het lag dus aan onszelf. Wij hielpen RKC in het zadel."

Bosz wil het vertrek van Wilfried Bony en Marco van Ginkel niet als excuus aanvoeren. "Natuurlijk hebben we veel kwaliteit ingeleverd. Maar dat wisten we. Ik vind het geen excuus. Ook met deze spelers hadden we van dit RKC moeten winnen", aldus Bosz, die zijn wens voor versterkingen wel herhaalde. "Er moet nog wat bij komen. Dat is duidelijk en daar praten we iedere dag over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen