'Cardiff kan komst Finnbogason veroorloven'

27 augustus 2013, 08:41

Nadat maandag bekend werd dat de IJslandse spits Alfred Finnbogason toestemming kreeg van SC Heerenveen om te praten met Premier League club Cardiff City, maakt Telesport nu melding van het feit dat Cardiff voldoende financiële capaciteit zou hebben om de topschutter van de Friezen daadwerkelijk te kunnen binnenhalen.

Er is de huidige transferperiode al veel te doen rondom de IJslander. De maker van zes doelpunten uit vier duels zag al meerdere clubs hengelen naar zijn diensten. Echter hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de goalgetter, waardoor een aantal ploegen nog niet bijzonder concreet werd.

Voor de IJslandse aanvaller wil Heerenveen graag een bedrag zien dat hoger ligt dan tien miljoen euro. Vincent Tan uit Maleisië is eigenaar van Cardiff en heeft een groot financieel vermogen. Een verkoop van Finnbogason zou de financiële zorgen van de Friezen behoorlijk kunnen verminderen. Sportief gezien zou de transfer wel een grote aderlating zijn: van Basten gaf reeds aan dat hij zijn beste spits niet wil en kan missen.

Cardiff City promoveerde dit seizoen naar het hoogste niveau in Engeland. De club uit Wales heeft onder andere Craig Bellamy in de gelederen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen