Huntelaar en Vd Vaart scoren in doelpuntenfestijn

11 augustus 2013, 19:22   Bijgewerkt: 11 augustus 2013, 22:43

Klaas-Jan Huntelaar is goed begonnen aan het nieuwe Bundesliga-seizoen. De Nederlandse spits scoorde zondag twee keer in de thuiswedstrijd tegen Hamburger SV. Genoeg voor de winst van zijn ploeg was het echter niet. Dat kwam mede door een rake strafschop van Rafael van der Vaart: 3-3.

Huntelaar had slechts twee minuten nodig om op het scoreformulier te komen. De Oranje-international scoorde met een laag schot van twintig meter, na een mooie steekpass van Julian Draxler. Op slag van rust tekende Huntelaar uit een hoekschop, met een kopbal, voor zijn tweede doelpunt.

Die goal was echter 'slechts' de gelijkmaker. Uit een penalty van Van der Vaart was HSV in de twaalfde minuut op 1-1 gekomen en Maximillian Beister zorgde in de 24ste minuut voor de 1-2. Op aangeven van Van der Vaart zette Lasse Sobiech HSV vier minuten na de pauze opnieuw op voorsprong, maar weer kwam Schalke langszij. Adam Szalai legde in de 72ste minuut de eindscore van het doelpuntenfestijn vast op 3-3. Hij scoorde nadat HSV-keeper Rene Adler de bal had losgelaten. Die herstelde in blessuretijd zijn fout met een knappe redding op een kopbal van Joel Matip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen