Koploper Vd Looi: "Eén wedstrijd zegt nog weinig"

9 augustus 2013, 15:37

Erwin van de Looi, de trainer van FC Groningen, laat zich niet gek maken door de verrassende koppositie van zijn club. De opvolger van Robert Maaskant weet als geen ander dat één zwaluw nog geen zomer maakt, zegt hij op de website van zijn club.

"We moeten na één overwinning gewoon rustig blijven. Eén wedstrijd zegt nog weinig, maar het smaakt absoluut naar meer", aldus de trainer. De Groningers spelen hun tweede wedstrijd van dit seizoen in de eigen Euroborg, tegen FC Utrecht. "We hebben tegen NEC heel behoorlijk gespeeld en ik heb direct na afloop al aangegeven dat het nog steeds afwachten is waar wij staan en waar NEC op dit moment staat. Met FC Utrecht treffen we een ploeg van een duidelijk ander kaliber", denkt de coach.

Tegenstander FC Utrecht begon dit seizoen met teleurstellende resultaten tegen FC Differdange 03 en Go Ahead Eagles. Dat zegt Van de Looi echter weinig. "Utrecht is wisselvallig maar ze hebben echt prima spelers. Het is een goede ploeg. Bovendien heeft Jan Wouters vorig jaar zijn ploeg vorig jaar ook aan het voetballen gekregen."

Tegen FC Utrecht kan Van de Looi weer beschikken over Michael de Leeuw. De aanvaller is hersteld van een blessure en hervatte donderdag de groepstraining.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen