Park voorkomt in slotfase nederlaag PSV

24 augustus 2013, 21:39   Bijgewerkt: 24 augustus 2013, 22:05

PSV heeft voor het eerst dit seizoen punten verloren. Op bezoek bij Heracles Almelo kwamen de Eindhovenaren niet verder dan 1-1. Na de goede wedstrijd tegen AC Milan verloor het tegen Heracles bijna elk duel op het middenveld en kreeg Heracles met een punt eigenlijk te weinig. 

Het leek alsof de mannen van hoofdtrainer Phillip Cocu in het eerste bedrijf vooral bezig waren met de return tegen AC Milan. Zo dacht onder andere Georginio Wijnaldum in de eigen verdediging op avontuur te kunnen, wat hem bijna op een tegendoelpunt kwam te staan. Heracles maakte handig gebruik van de onderschatting bij PSV en creëerde daardoor enkele kansen. Op slag van rust stond er wel bijna 1-1 op het scorebord. Door goed verdedigen van Mike te Wierik slaagde Depay er net niet in om te scoren.

In de slotfase kon PSV voor de tweede keer opgelucht ademhalen. Brenet probeerde een lage corner van Linssen weg te trappen, maar werkte het leder op de eigen paal. Door het povere spel van PSV bleef Heracles enigszins gemakkelijk overeind. Onder andere Quansah, Te Wierik en Rienstra waren er voor verantwoordelijk dat Pasveer relatief weinig te doen had. Desondanks moest de doelman van Heracles één keer de bal uit het net vissen nadat invaller Ji-Sung Park vlak voor tijd de stand op 1-1 had gebracht.  De bezoekers uit Eindhoven ontsnapten daardoor aan hun eerste nederlaag van het seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen