Standard wint topper van Been en is koploper

11 augustus 2013, 22:29

Standard Luik heeft de topper tegen Racing Genk, waarbij de koppositie in de Belgische Pro League op het spel stond, als winnaar afgesloten. Les Rouches wonnen zondag door een vroege en late treffer met 0-2 in de Cristal Arena.

Na iets meer dan tien seconden stond het al 0-1. Imoh Ezekiel opende op aangeven van oud-Ajacied Jelle van Damme de score. Ook daarna was Standard de betere ploeg, maar het wist niet verder uit te lopen. Daardoor kon Genk zich herpakken.

De equipe van Mario Been ging naarmate de ontmoeting vorderde aanvallender spelen, maar wist het net niet te vinden. De debuterende Ilombé Mboyo was het dichtst bij; de van AA Gent overgenomen aanvaller trof de lat. Paul-Jose M'Poku bepaalde in de 94ste minuut, aan de andere kant, de eindscore op 0-2.

Standard Luik, waar zomeraanwinst Ronnie Stam nog ontbrak, stond toen al een aantal minuten met tien man omdat Van Damme was weggestuurd. De verdediger was het niet eens met zijn gele kaart en kreeg daarop meteen weer geel.

Standard staat door de overwinning bovenaan met de volle negen punten uit drie duels. Club Brugge, Lokeren en Zulte Waregem volgen met zeven punten op de tweede plaats. Genk en Anderlecht staan met zes punten gedeeld op plek vijf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen