Van der Velde moet Finnbogason overhalen

22 augustus 2013, 10:07

Alfred Finnbogason gaat dit seizoen vrolijk verder met waar hij vorig seizoen bezig was. Waar er vorig seizoen 24 doelpunten genoteerd werden achter zijn naam, scoorde hij dit seizoen alweer vier doelpunten in drie wedstrijden. De 24-jarige IJslander geniet al een behoorlijke tijd de interesse van diverse buitenlandse clubs: Celtic en Werder Bremen toonden belangstelling en FC Augsburg was tot nu toe het meest concreet.

AD Sportwereld meldt nu dat SC Heerenveen clubicoon Riemer van der Velde wil inzetten om Finnbogason ervan te overtuigen om zijn handtekening te zetten onder een langere verbintenis bij de Friese club. Trainer Marco van Basten heeft al aangegeven dat hij de IJslandse spits niet wil en kan missen.

Interim-directeur Gaston Sporre stuurde Van der Velde eerder al op scoutingsreis met Foppe de Haan. Het is nu dus de bedoeling dat Van der Velde aanschuift bij de contractonderhandelingen met de zaakwaarnemer van Finnbogason. Naast Van der Velde schuiven ook enkele commissarissen aan. "Op deze manier zijn we prima uitgerust, dacht ik zo", aldus Sporre.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen