Vd Looi kritisch: "We hebben nog wat te doen"

12 augustus 2013, 00:00

Erwin van de Looi beleeft een droomstart in zijn debuutseizoen bij FC Groningen. De noorderlingen wonnen zondag ook van FC Utrecht (2-0) en staan daardoor gedeeld bovenaan in de Eredivisie. Een vroege strafschop, benut door Nick van der Velden, leidde de winst in de Euroborg in.

"We zijn fantastisch begonnen, vol gas en vol druk", zegt Van de Looi op de website van FC Groningen. "Na de 1-0 hadden we misschien de 2-0 en 3-0 moeten maken. Maar dat deden we niet en daarna begon het te kantelen. Wellicht door Utrecht, maar ook vooral omdat het bij ons slordiger en ongedisciplineerd werd. Utrecht kreeg diverse gevaarlijke corners en vrije trappen."

"Na rust stonden we beter en meer gedisciplineerd en op de moeilijke momenten heeft het publiek ons er zeker doorheen gesleept. Uit een uitval kwamen we op 2-0. Dat was mooi en ook zeker weer voor Richairo Zivkovic. Utrecht wilde daarna nog wel en wij speelden een aantal situaties niet helemaal goed uit. De zes punten uit twee duels zijn hartstikke mooi, maar voetballend moeten we nog aardig wat verbeteren. We hebben nog wat te doen, maar staan er prima voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen