Atlético bindt ook Almeria aan zegekar

14 september 2013, 17:50

Atlético Madrid blijft maar winnen in de Primera Division. In het eigen Estadio Vicente Calderón werd Almeria met een 4-2 eindstand aan de zegekar gebonden. Dit betekent dat Atléti tot dusver de volle twaalf punten uit hun vier wedstrijden wist te behalen.

Het werd in de eerste helft al duidelijk dat de ploeg van trainer Diego Simeone geen kind zou hebben aan Almeria. De van FC Barcelona overgekomen David Villa was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Op slag van rust deed Diego Costa ook een duit in het zakje, door een strafschop te verzilveren. Iets later zorgde Almeria-speler Rodri ervoor dat de teams met een 2-1 stand gingen rusten.

Na rust was het even kijken welke kant de wedstrijd op zou gaan kantelen, na de tegentreffer van Almeria in de eerste helft. Het werd na een kleine zeventig minuten spelen duidelijk dat Atletico de wedstrijd zou gaan winnen, aangezien Tiago de 3-1 wist te maken. Een paar minuten later vergrootte Raul Garcia de marge zelfs tot drie. Bij een 4-1 stand zou het niet blijven in Madrid, aangezien Almeria het doel via Aleix Vidal Parreu nog wist te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen