Dordrecht schaamt zich voor 'gestoord gedrag' fans

23 september 2013, 13:33

FC Dordrecht sleepte vrijdagavond de periodetitel binnen, maar een aantal fans van de club heeft het feestje aardig weten te verpesten. De supporters gooiden stenen naar een bus met aanhangers van tegenstander Willem II. In een verklaring op de eigen website haalt de clubleiding van FC Dordrecht keihard uit naar de daders.

"Met dit volkomen belachelijke gedrag is de club te schande gemaakt. FC Dordrecht schaamt zich diep dat dit is voorgevallen en wenst zich hiervan nadrukkelijk te distantiëren. Mensen die met dit soort gestoord gedrag maling hebben aan ongeveer alle regels die in een voetbalstadion gelden wenst FC Dordrecht ook niet langer tot zijn supporters te rekenen", laat de club weten. FC Dordrecht wil de daders keihard gaan aanpakken. "Een aantal van de overtreders is inmiddels bekend en naar de overigen loopt een diepgaand onderzoek. De aangebrachte schade zal op de daders worden verhaald en allen zullen een langdurig stadionverbod worden opgelegd."

FC Dordrecht verloor met 2-0 van Willem II, maar pakte toch de eerste periodetitel. "Het was de bedoeling dat het vrijdag een feestje zou worden en daarvoor waren alle benodigde maatregelen getroffen. De supporters waren daarbij vooraf nogmaals schriftelijk geattendeerd op de geldende en het gewenste gedrag. Een kleine groep heeft het plezier van velen verstierd, dat betreurt FC Dordrecht ten zeerste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen