Blanc geniet van 'perfect' Paris Saint Germain

3 oktober 2013, 11:28

De club wordt zelden genoemd als kanshebber, maar Paris Saint Germain begint steeds meer trekjes van een potentiële CL-winnaar te vertonen. Tegen Benfica boekte de ploeg van coach Laurent Blanc woensdag zijn tweede overwinning op rij. Benfica, vorig seizoen nog finalist in de Europa League, werd eenvoudig met 3-0 geklopt.

De manier waarop zijn ploeg afrekende met de bezoekers uit Portugal, deed coach Blanc goed. "Het scoreverloop was perfect", zegt hij op de website van de UEFA. "Als je als coach naar een wedstrijd kijkt, zoek je altijd verbeterpunten. Maar van deze partij heb ik vooral genoten, we deden het van de eerste tot de laatste minuut erg goed."

Met twee doelpunten was Zlatan Ibrahimovic weer eens van grote waarde tegen Benfica. Dat de Zweed uitgerekend in de Champions League weer zijn best spel laat zien, verbaast Blanc niet. "Grote spelers staan altijd op scherp in grote wedstrijden. Zlatan heeft deze prijs nog nooit gewonnen en is heel hongerig, zoals eigenlijk de hele ploeg. Hij speelde tegen Benfica erg goed en was continu in beweging."

Bij Paris Saint Germain had Gregory van der Wiel, opgenomen in de voorlopige Oranje-selectie voor de komende interlands, een basisplaats. Met een goede actie stond de rechtervleugelverdediger aan de basis van het openingsdoelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen