Dury nog een decennium trainer Zulte Waregem

14 oktober 2013, 16:06   Bijgewerkt: 14 oktober 2013, 16:22

Zulte Waregem heeft een flinke portie vertrouwen in zijn huidige hoofdtrainer. De Belgische club maakte op een persconferentie bekend dat Francky Dury zijn krabbel onder een nieuw contract gezet. De duur van de verbintenis: maar liefst tien jaar.

"We hebben een overeenkomst van tien jaar met Francky, zeg maar tot het einde van zijn carrière", verklaarde voorzitter Willy Naessens. Dury zal vanaf heden ook de functie van technisch directeur bij de club bekleden. "Op zich verandert er niet veel voor mij", zei de coach zelf over zijn verlenging. "Ik ga deze club en ploeg goed blijven aansturen. We moeten gaan voor stabiliteit en continuïteit", citeerde het Belgische persbureau Belga.

Sinds eind december 2011 is Dury de hoofdtrainer in het Regenboogstadion. Hij had de ploeg van 2001 tot 2010 ook al onder zijn hoede. In het eerste seizoen na zijn rentree wist hij te voorkomen dat Zulte degradeerde. Een jaar later, in de voorbije voetbaljaargang, wist hij Zulte zelfs naar de tweede plek in de Belgische Jupiler Pro League te leiden. Op de laatste speeldag liep de ploeg het kampioenschap mis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen