Feyenoord geeft voorsprong twee keer weg

19 oktober 2013, 20:42   Bijgewerkt: 19 oktober 2013, 21:25

Feyenoord heeft zaterdagavond de Adelaarshorst niet overleefd. De Rotterdammers vergaten de punten vroegtijdig veilig te stellen en gaven tot twee maal toe de voorsprong weg. Het werd uiteindelijk 2-2 in Deventer.

Dat Feyenoord het niet eerder afmaakte, heeft het geheel aan zichzelf te danken. In de eerste helft was het nog net geen gatenkaas bij de Eagles achterin. Feyenoord profiteerde veelvoudig van de ruimte, vooral op links via Jean-Paul Boëtius. De jonge vleugelspeler was woedend op zichzelf nadat hij drie grote kansen op de 0-2 miste. Ondanks de slordigheden bij het eindstation waren de Rotterdammers fel en gretig. Achterin werd er nauwelijks iets weggegeven aan de thuisploeg.

Blijkbaar bewaarde Go Ahead het vuurwerk voor de tweede helft, want vlak na het fluitsignaal viel Go Ahead voor het eerst écht aan, wat meteen voor de gelijkmaker zorgde. Linksback Mawouna Amevor mocht gewoon langs een paar Feyenoorders dribbelen en rondde kalm af: 1-1. Het leek de helft van de thuisploeg te worden, maar opnieuw werd er achterin te veel ruimte weggegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen