Ibrahimovic: "Je mag je niet verkijken op die 5-0"

24 oktober 2013, 07:30

Paris Saint Germain gaf woensdag een heerlijke show weg in Brussel, waar Anderlecht met 0-5 van het veld werd gespeeld. Zlatan Ibrahimovic was met vier goals de grote man, al bleef hij na afloop bescheiden.

"Ik zou dit geen makkelijke wedstrijd noemen. Je mag je niet verkijken op die 5-0", reageerde Ibrahimovic na afloop in gesprek met Sporza. "Na de 3-0 kregen we veel meer ruimte en werd het makkelijker."

Die 3-0 was er één om in te lijsten. Ibrahimovic kreeg de bal op dik 25 meter van het doel voor de voeten, maar bedacht zich geen moment en voltooide met een heerlijke poeier zijn hattrick. "Mijn derde goal was inderdaad een goeie. Ik klaag niet. Maar een goal is een goal. Het is een leuke herinnering", vervolgde de oud-Ajacied nuchter. "Ik voel me vooral vereerd door de respons van de fans. Het is me nog nooit overkomen dat iedereen klapte. Het was een emotioneel moment."

Gregory van der Wiel had met een assist bij de 0-1 en 0-2 ook een aandeel in de driepunter van PSG. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld als team", vulde de rechtsback aan. "Het duel was na de eerste helft eigenlijk al gespeeld. Ik kreeg veel ruimte op mijn rechterflank, dus ik heb me goed geamuseerd. Ik ben blij met mijn twee assists, maar ik ben natuurlijk ook blij met Zlatans prachtige goal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen