Koeman: "Moeten heel goed en agressief spelen"

19 oktober 2013, 09:30

Ronald Koeman gaat zaterdagavond (18.45 uur) met Feyenoord op bezoek in de Adelaarshorst. De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles wordt op voorhand door de Rotterdammers beschouwt als een lastig duel. Daryl Janmaat gaf al aan dat Feyenoord niet zomaar wint in Deventer en Ronald Koeman beaamt dit, ondanks dat hij vindt dat de sfeer bij de Eagles niet overdreven moet worden.

De oefenmeester van Feyenoord ziet dat zijn ploeg met een behoorlijke opmars bezig is, nadat het slecht aan het seizoen begon: “Na een slecht begin in de competitie hebben we ons spel in de afgelopen periode steeds verder verbeterd. Het vertrouwen wordt daarmee ook steeds groter. Maar als we zaterdag van Go Ahead Eagles willen winnen, moeten wij gewoon weer heel goed zijn en agressief spelen, anders lukt dat niet.”, zo stelt Koeman op de officiële clubwebsite.

Koeman weet wat zijn ploeg te wachten staat in Deventer: “Go Ahead Eagles is net als Cambuur een club die hoort in de Eredivisie. Allebei de clubs spelen onbevangen in een 4-3-3 systeem met veel één op één duels, aangemoedigd door een fanatieke supportersschare. Wij zullen moeten zorgen dat wij het initiatief hebben, anders kun je het daar moeilijk krijgen. Dat is twee jaar geleden wel gebleken, toen we door Go Ahead Eagles werden uitgeschakeld in het bekertoernooi.”, aldus Koeman.

De sfeer in de Adelaarshorst wordt door velen omschreven als onheilspellend. Koeman vindt dat dit wel meevalt: "We moeten de sfeer daar niet gaan overdrijven. Het is gewoon een klein stadion, een beetje Brits, en rond het stadion kan je nergens je auto kwijt…”, zo stelt Koeman volgens Telesport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen