Lennon: "Celtic heeft verdiend de drie punten gepakt"

23 oktober 2013, 10:48

Ajax verloor gisteren met 2-1 op bezoek bij Celtic. De verliezende coach Frank de Boer was van mening dat de Amsterdammers de betere ploeg waren, maar de beste ploeg nu eenmaal niet altijd wint. Collega en Celtic-coach Neil Lennon is echter een hele andere mening over het wedstrijdverloop toegedaan.

"Hoewel we flink omhoog zitten wat blessures betreft, hebben de jongens zich van hun beste kant laten zien", zegt de coach op de officiële site van de UEFA. "We kwamen steeds beter in de wedstrijd en op een paar momenten aan het einde van de wedstrijd hadden we zelfs een grotere overwinning kunnen boeken."

De thuisploeg kwam op slag van rust op voorsprong, nadat Ajacied Stefano Denswil tegenspeler Anthony Stokes tegen de grond werkte. "Dat was een belangrijk moment, en de timing ervan was goed. In de eerste helft waren we te afwachtend, maar in de tweede helft ging het beter en verdienden we het ook om te winnen."

Ajax kwam nog op 2-1, diep in blessuretijd, maar het mocht niet meer baten. Celtic boekte een belangrijke overwinning op een grote tegenstander, beaamde Lennon. "Ik zei van tevoren al dat Ajax ons net zoveel problemen kon bezorgen als Barcelona en AC Milan al deden. Uiteindelijk is het een fantastische overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen