Pellegrini: "We bidden dat het niet gaat regenen"

23 oktober 2013, 11:29   Bijgewerkt: 23 oktober 2013, 11:35

Manchester City-coach Manuel Pellegrini is woest op de UEFA. De voetbalbond besloot om het Champions League-duel met CSKA Moskou gewoon door te laten gaan. Volgens de oefenmeester is het veld in de Russische hoofdstad van erbarmelijke kwaliteit.

Het vorige Europese thuisduel van de Russen werd al verplaatst naar Sint Petersburg, ook vanwege de slechte staat van de grasmat. Pellegrini is verrast dat dit nu niet het geval is. "Ik ben van mening dat de UEFA-afvaardiging het veld had moeten afkeuren. Ik kan niet geloven dat een wedstrijd in het belangrijkste toernooi van Europa wordt gespeeld op dit veld", citeerde ESPN de Chileen op de persconferentie.

Een UEFA-woordvoerder verklaart dat het veld nadrukkelijk in de gaten is gehouden. "Het is te bespelen, zelfs al ziet het er niet zo uit", tekende The Daily Mirror op. "De kwaliteit van het veld is kort geleden nog flink verbeterd, dankzij het goede werk van de terreinbeheerders. We denken dat de wedstrijd onder prima omstandigheden gespeeld kan worden."

Ondertussen hoopt Pellegrini dat het droog blijft in Moskou. "We mogen bidden dat het niet gaat regenen. Doet het dat wel, dan wordt het echt onmogelijk om te spelen op dit veld."

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen