Toch geen langere schorsing voor Preud'homme

22 oktober 2013, 17:32

Club Brugge-trainer Michel Preud'homme werd in het verloren uitduel met KV Kortrijk (4-1) naar de tribune gestuurd door de dienstdoende arbiter. De aanklager van de Belgische voetbalbond deed reeds een schikkingsvoorstel van één duel schorsing, waarop de voormalig trainer van FC Twente in beroep ging. Het beroep resulteerde vervolgens in een voorstel van twee duels schorsing, maar hier gaat de Geschillencommissie niet in mee.

Hoewel de Geschillencommissie het eens is met de aanklager van de Belgische voetbalbond, vindt het een schorsing van één speeldag, met een boete van 300 euro, genoeg. Dit houdt in dat Preud-homme gedurende de derby tegen Cercle Brugge gewoon op de bank kan plaatsnemen.

Preud'homme liet zich in Kortrijk gaan ten opzichte van de scheidsrechter van dienst, die twee spelers van de Bruggenaren met een rode kaart van het veld stuurde. Overigens ging assistent-trainer Philippe Clement wél akkoord met het schikkingsvoorstel van één duel schorsing. Ook Clement werd namelijk naar de tribune verwezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen