Wouters wil verjaardag Lodeweges verpesten

25 oktober 2013, 13:21

Ze werkten in het verleden prettig met elkaar samen, maar Jan Wouters wil nu even niets liever dan de verjaardag van Dwight Lodeweges verpesten. De coach van SC Cambuur viert op de dag van de wedstrijd tegen FC Utrecht zijn 56ste verjaardag. "Maar verjaardagcadeaus worden er zaterdag niet gegeven", benadrukt Wouters.

Wouters bewaart goede herinneringen aan Lodeweges, zegt hij op de site van zijn club. "Ik was samen met Dwight bij PSV assistent onder Sef Vergoossen. We hebben tweeëneenhalf jaar intensief samengewerkt. Van Lodeweges heb ik veel geleerd in die tijd. Hij kan op zijn eigen manier duidelijkheid en uitleg aan een groep geven. Het is een trainer die veel met individuele spelers bezig is om hen beter te maken."

Bij Cambuur is Lodeweges er in geslaagd om een eredivisiewaardige ploeg te smeden, stelt Wouters. "Ik heb Cambuur afgelopen weekend tegen AZ gezien en in die wedstrijd wist de ploeg goed te voetballen", stelt de oud-international. "Cambuur verloor weliswaar, maar het zette goed druk naar voren. Ondanks dat zij dit jaar naar de Eredivisie zijn gepromoveerd, kunnen zij goed meekomen op dit niveau."

Aan Utrechtse kant ontbreken zaterdag nog altijd de geblesseerden Adam Sarota (knie), Willem Janssen (knie) en Edouard Duplan (voet). Ook Tommy Oar en Gévero Markiet kampen met een lichte blessures, maar zij kunnen mogelijk wel spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen