Zwakke eerste helft breekt Malaga op tegen Osasuna

4 oktober 2013, 23:52

Malaga CF geraakt maar niet weg uit de middenmoot van La Liga. De Andalusiërs, vorig seizoen nog kwartfinalist in de Champions League, kwamen vrijdag voor de zesde keer deze competitie niet tot winst. Voor eigen publiek werd verrassend met 0-1 verloren van laagvlieger Osasuna.

Malaga bakte er voor rust in het eigen Estadio La Rosaleda maar weinig van en mocht blij zijn dat het bij de pauze slechts 0-1 stond. Oriol Riera opende in de 23ste minuut de score. De Spanjaard scoorde in de rebound, nadat Malaga-keeper Willy Caballero het eerste schot nog wist te keren.

Mounir El Hamdaoui, die na zijn hattrick en assist tegen Rayo Vallecano van drie weken geleden niet meer wist te imponeren, begon op de bank bij Malaga. Direct na de doelwissel kwam de Marokkaanse aanvaller alsnog in de ploeg en met hem op het veld ging het stukken beter bij de thuisclub.

Osasuna kwam er opeens veel minder aan te pas en Malaga kreeg kansen, onder meer via El Hamdaoui, voor de gelijkmaker. De blauwwitte brigade kreeg de bal echter niet tegen de touwen, waardoor Osasuna de driepunter zwoegend over de streep trok. In blessuretijd claimde El Hamdaoui nog wel een strafschop voor een handsbal van Joan Oriol, maar arbiter Jesús Gil liet het onbestraft.

Malaga bezet met negen punten uit acht wedstrijden de tiende plaats in de Spaanse competitie. Osasuna staat ondanks de winst nog onder de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen