Agüero nog lang niet uitgeleerd bij Manchester City

22 november 2013, 11:05   Bijgewerkt: 22 november 2013, 11:46

Sergio Agüero wordt in diverse buitenlandse media al enige tijd gekoppeld aan een terugkeer naar Spanje. Real Madrid zou de speler graag inlijven, maar Agüero zegt niet bezig te zijn met een vertrek. De 25-jarige speler heeft het, anderhalf jaar nadat hij overkwam van Atlético Madrid, nog altijd prima naar zijn zin bij Manchester City en de Premier League en is er nog lang niet uitgeleerd.

Voorlopig ziet hij een transfer niet zitten, omdat hij zich naar eigen zeggen nog goed kan ontwikkelen bij The Citizens. "Ik leer elke wedstrijd weer nieuwe dingen, of ik die nou bekijk of zelf speel. Het is zoals bij elke andere baan: ik leer wat ik moet doen en wat ik niet moet doen", liet de Argentijn optekenen in The Daily Mirror.

"Ook op het veld gebeurt dat. Je denkt na over waar je moet aanvallen, en waar je het beste kunt zijn in het strafschopgebied. Je moet het gedrag van de centrale verdedigers lezen. Je wordt steeds beter. Het Engelse voetbal gaat heel snel, waardoor je je concentratie verder moet ontwikkelen en je techniek moet verfijnen. Elke dag leer je, en ik denk dat ik er nog lang niet ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen