Allegri lacht na winst: "We zijn gewoon hetzelfde team"

27 november 2013, 09:19   Bijgewerkt: 27 november 2013, 09:33

AC Milan kon dinsdagavond eindelijk weer eens tevreden van het veld stappen. De equipe van Massimiliano Allegri won met 0-3 bij Celtic en heeft handhaving in de Champions League nu volledig in eigen hand. De oefenmeester sprak van een geweldige avond en een verdiende overwinning.

"Toen we op 1-0 stonden, kreeg Celtic een geweldige kans om gelijk te maken, maar in de tegenaanval verdubbelden we onze score. Als je dan kijkt naar de wedstrijd tegen Genoa (afgelopen zaterdag, red.), hadden we die ook met 3-0 moeten winnen in plaats van het 1-1 gelijkspel", reflecteerde de geplaagde coach tegenover Sky Italia. "De laatste overwinning van Milan in Glasgow dateert van 1969, dus het boeken van zo'n overwinning is indrukwekkend. De jongens hebben deze overwinning verdiend."

Allegri maakte zelf de vergelijking met de prestaties in de Serie A, waar de Rossoneri een teleurstellende dertiende plaats bezetten. "Ik kan er om lachen. Als we verliezen, zeggen mensen dat het team een grote ramp is. Maar we zijn dezelfde ploeg ten opzichte van een maand geleden. Het blijft een goede ploeg, met zwakke en sterke punten. Op die sterke punten moeten we voortborduren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen