De Boer verwacht veel strijd van ADO Den Haag

29 november 2013, 15:02

Na de memorabele 2-1 overwinning op FC Barcelona, dient Ajax zich nu weer te richten op de nationale competitie. ADO Den Haag is zondagmiddag om 12.30 uur de eerstvolgende tegenstander. Een heel ander affiche dus, maar Ajax-coach Frank de Boer verwacht desondanks een "heet middagje".

Hij verwacht dat ADO aanvallend en met veel lef het duel in zal gaan. "Precies zoals wij tegen Barcelona speelden", vergelijkt de oefenmeester op de clubsite. "Voor hun supporters is het een wedstrijd waar al weken naar wordt uitgekeken. Net zoals ze dat doen in Utrecht."

Daarbij speelt Ajax voor het eerst op het nieuwe Haagse kunstgras. "Ik blijf voorstander van echt gras, maar blijkbaar was dit de beste oplossing voor ADO. Of mijn spelers zo’n veld vervelend vinden? Nee, hoor. De aversie tegen kunstgras wordt alleen maar minder. Deze generatie is goed bekend met zulke velden. Ik zie dan ook geen reden om van tevoren op kunstgras te trainen."

De Boer mist een handvol spelers, maar ten opzichte van het duel met Barcelona zijn er geen afwezigen bijgekomen. Bojan Krkic en Ruben Ligeon zijn dicht bij een terugkeer, maar zij dienen eerst wedstrijdritme op te doen met Jong Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen