De Jong: "Niveau van Celtic vond ik teleurstellend"

27 november 2013, 16:32

Nigel de Jong hoopt dat AC Milan de uitstekende prestatie tegen Celtic van afgelopen dinsdag in de Champions League een goed gevolg kan geven. De Rossoneri wonnen zeer overtuigend op Celtic Park (0-3) en hebben zodoende alles in eigen hand. Op 11 december heeft Milan aan een punt genoeg om er voor te zorgen dat Ajax overgeleverd zal zijn aan de Europa League.

De tegenstand van de Schotten viel De Jong dinsdag niet mee: “Het niveau dat Celtic haalde vond ik teleurstellend”, aldus De Jong tegen de UEFA. Daarnaast was de Nederlandse middenvelder uitermate tevreden over het spel van Milan: “We zijn goed omgesprongen met de mogelijkheden die ze ons gaven.”

De Jong geeft aan dat de Champions League een hoge prioriteit geniet bij Milan: “Voor Milan is de Champions League net zo belangrijk als de Scudetto. We zitten in een mindere periode, maar we hebben we laten zien dat we zeer gevaarlijk kunnen zijn. We speelden perfect vanaf het eerste fluitsignaal. In de tweede helft waren we wellicht wat gelukkig toen Van Dijk (Virgil, red.) een goede kans onbenut liet.”

De middenvelder blikt ook al kort vooruit op het beslissende duel met Ajax: “De volgende wedstrijd tegen Ajax wordt beslissend. We zullen ons op de best mogelijke manier voorbereiden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen