FC Utrecht in eigen huis langs Heerenveen

3 november 2013, 18:24

In een rommelig duel heeft FC Utrecht de punten thuis gehouden tegen sc Heerenveen. Het werd 2-0 in de Domstad, met een prominente rol voor scheidsrechter Jochem Kamphuis.

Twintig minuten gespeeld: boosheid vanaf de tribune en verbazing bij de spelers van FC Utrecht. Jacob Mulenga wordt onderuit getrokken wanneer hij één op één komt te staan met doelman Kristoffer Nordfeldt, maar boosdoener Kenneth Otigba krijgt slechts geel. De spits van de thuisploeg hield zelf echter ook even vast, wat het alleen maar een moeilijker moment maakte voor arbiter Kamphuis. Maar terwijl de opwinding nog hoorbaar was in de Galgenwaard, toverde Jens Toornstra een lach op de gezichten van alle Utrecht-fans. De specialist krulde de vrije trap vanaf 20 meter laag in de hoek, mede dankzij slim duw-werk van Mulenga.

Het werd een rommeltje op het veld, beide ploegen kwamen niet meer aan vloeiende aanvallen toe. En alsof ’t nog niet rommelig genoeg was, werd Finnbogason onterecht teruggefloten voor buitenspel. De IJslandse spits reageerde woedend omdat hij niet vrij mocht doorlopen richting doel. Tien minuten voor tijd werd ook FC Utrecht nog een strafschop onthouden, terwijl Mulenga vol in de rug werd geduwd toen hij wilde uithalen. Het was allesbehalve het weekend van de scheidsrechters in de Eredivisie, en Jochem Kamphuis was daar zondag in de Galgenwaard het levende bewijs van. Eindstand bij Utrecht – Heerenveen: 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen