Klopp: "Champions League-droom leeft voort"

27 november 2013, 10:29

Borussia Dortmund wist Napoli dinsdag te achterhalen, door het onderlinge duel met de Italianen met 3-1 te winnen. Treffers van Marco Reus, Jakub Blaszczykowski en Pierre Aubameyang waren Napoli te machtig, waardoor de Champions League-droom van Dortmund blijft voortleven, zoals trainer Jürgen Klopp ook aangeeft na afloop van het gewonnen duel.

Hoewel de Duitsers keurig wisten af te rekenen met Napoli, is overwintering in de Champions League nog lang niet zeker. “Het lijkt nu heel goed, maar we moeten nog winnen in Marseille”, realiseert Klopp zich. Dortmund treedt nog aan tegen Olympique Marseillr, terwijl Napoli het opneemt tegen koploper Arsenal. Aangezien beide ploegen op negen punten staan, ligt het nog behoorlijk open. Arsenal kan de Duitsers een handje helpen, beseft ook Klopp: “Het is wel goed dat Arsenal nog niet helemaal zeker is”.

Klopp ziet in ieder geval dat de CL-droom van zijn ploeg nog niet uiteen is gespat:  “We willen nog steeds onze Champions League-droom verwezenlijken”, zo stelt de Duitse oefenmeester, die Napoli als een zeer sterke tegenstander beschouwt, ondanks het duel van dinsdag: “We creëerden veel kansen, maar de kwaliteit van Napoli kwam de hele wedstrijd naar voren.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen