Lennon: "Er is nog steeds veel om voor te spelen"

7 november 2013, 11:15

Celtic-Manager Neil Lennon zag zijn ploeg woensdag gepasseerd worden door Ajax, in Groep H van de Champions League. In een onderling duel moesten de Schotten dankzij een doelpunt van Lasse Schöne het onderspit delven tegen de Amsterdammers. Lennon houdt vertrouwen in zijn manschappen, maar beseft dat de prestaties beter moeten worden, willen de Schotten kans maken om te overleven in Europa.

Lennon zag dat de eerste helft behoorlijk verschilde van het tweede bedrijf: “Ik vond ons een zwakke eerste helft spelen, maar in de tweede helft werd het een stuk beter. Het doelpunt van Ajax viel net toen wij meer grip op de wedstrijd kregen. We hadden nog een aantal goede kansen in de tweede helft, waardoor we een gunstiger resultaat hadden kunnen behalen”, aldus Lennon op de officiële website van Celtic.

De manager was duidelijk niet tevreden over een aantal spelers: “Sommige spelers zullen spijt hebben van hun prestatie, aangezien ze hun beste niveau niet konden benaderen”, zo stelde de teleurgestelde manager na afloop van de wedstrijd.

Celtic treft AC Milan op 26 november op Celtic Park en gaat op 11 december op bezoek bij FC Barcelona. Hoewel het dus nog stuit op tegenstanders van formaat, willen de Schotten absoluut niet weten van opgeven: “Er is nog steeds veel om voor te spelen. De verschillen zijn klein. We moeten hopen dat Barcelona Ajax verslaat en dat wij potten kunnen breken tegen Milan. Dan worden we weer tweede. Maar we hebben nog genoeg werk te doen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen