Mancini: "Neem geen enkel risico met Sneijder"

27 november 2013, 09:39   Bijgewerkt: 27 november 2013, 09:56

Groep B van de Champions League ligt nog volledig open. Tenminste, als het gaat om de strijd om de tweede plaats. Real Madrid heeft aan een puntje genoeg om zeker te zijn van de groepswinst, maar Galatasaray, FC Kopenhagen en Juventus vechten om de tweede plaats. De Turken zullen dat gevecht woensdagavond wellicht beginnen zonder de inmiddels herstelde Wesley Sneijder, gaf Galatasaray-trainer Roberto Mancini aan.

"Sneijder traint al weer een dag of vijf met de groep", citeert de NOS hem op het perspraatje voor het duel. "Maar ik neem pas op de dag van de wedstrijd het besluit of hij kan spelen. Hij is te belangrijk om risico's te nemen." Mancini gaf aan voorzichtig om te willen springen met de Oranje-international, die bijna een maand aan de kant stond. Komend weekend wacht het belangrijke competitieduel met Kasimspasa en over twee weken komt Juventus op bezoek: een duel dat definitief zal beslissen of de Turken Europees overwinteren of niet.

Mancini heeft wel vertrouwen in de kansen van zijn ploeg daarop, al wordt het zeker niet gemakkelijk. "Ik heb goede hoop op een resultaat tegen Real Madrid, dan kunnen we het thuis afmaken. Zeg nooit nooit. Ik heb altijd gezegd dat de wedstrijd tegen Juventus het sleutelduel zou zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen