Mourinho: "Kon zien dat mijn team vermoeid was"

27 november 2013, 10:09

Ondanks de 1-0 nederlaag tegen FC Basel wist Chelsea zich dinsdag te verzekeren van overwintering in de Champions League. José Mourinho vond zijn ploeg uiterst slordig en wees de vermoeidheid van zijn spelers aan als oorzaak van het verlies. 

“Ik kan niet één aspect aanwijzen waar het dinsdag mis ging. Vanaf de eerste minuut kon ik zien dat mijn team vermoeid was. Ze hebben de prijs betaald van de interlandperiode”, stelt Mourinho, die zag dat er maar weinig goed ging bij The Blues: “We maakten defensieve fouten, waren slordig in balbezit, we leden veel te makkelijk balverlies en we verloren de tweede ballen. De handelingssnelheid was veel te laag.”

De Portugese oefenmeester zag zijn team per slot van rekening een laat doelpunt incasseren. “We eindigen ook nog eens met een stom doelpunt”, bromt Mourinho, die aanvaller Samuel Eto’o het veld per brancard zag verlaten: “Samuel heeft een spierblessure. We moeten twee dagen wachten op meer duidelijkheid. Er zullen scans aan te pas komen. Over de ernst van de kwetsuur is nu nog weinig te zeggen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen