NAC geeft rondje weg aan meegereisde fans

1 november 2013, 17:23

NAC Breda gaat vrijdagavond op bezoek bij RKC Waalwijk (20.00 uur). De Bredanaars hopen de eclatante zege op Go Ahead Eagles (5-0) een goed gevolg te geven in Waalwijk. NAC, dat vier van de laatste zes wedstrijden winnend wist af te sluiten, zal de meegereisde selectie tijdens het Brabantse onderonsje van een gratis consumptie voorzien.

De NAC-supporters die naar Waalwijk afreizen om hun favoriete ploeg aan het werk te zien, krijgen bij binnenkomst in het Mandemakers Stadion een consumptiebon, die de club uit Breda gefinancierd heeft. Deze actie van NAC staat naar eigen zeggen symbool voor de massale steun van de supporters van NAC in uitwedstrijden. Het is dus een blijk van waardering.

Overigens is ook RKC de NAC-supporters goed gezind. Normaliter zou er geen alcoholische dranken geschonken worden aan de uitsupporters, maar voor de wedstrijd van vrijdag maakt de Waalwijkse club een uitzondering. Tot aan het begin van de tweede helft kunnen de NAC-fans bier bestellen. NAC zal in Waalwijk gesteund worden door 680 supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen