Conte: "Roma overschaduwt onze prestaties"

12 november 2013, 10:16   Bijgewerkt: 12 november 2013, 10:32

Juventus-coach Antonio Conte denkt dat de prestaties van zijn ploeg onderbelicht worden in de media. Aanleiding daarvan zijn de prestaties van AS Roma, dat de eerste tien wedstrijden wist te winnen en daarna twee keer gelijk speelde.

Juve staat momenteel op slechts één punt van Roma. "Van de twaalf wedstrijden, heeft Juventus er tien gewonnen, één gelijkgespeeld en één verloren. Dat houdt in dat wij het ook heel goed doen, maar dat wordt overschaduwd door de uitzonderlijke start van Roma", citeren diverse buitenlandse media hem.

Daarmee maakt De Oude Dame volgens de coach ongeveer dezelfde seizoensstart door als de voorgaande twee seizoenen, waarin het bovendien kampioen werd. "Het enige verschil is dat Juventus dan normaliter bovenaan staat. Het gebeurt niet zomaar voor het derde jaar op rij. Het is allemaal te danken aan onze goede spelers en hun goede prestaties."

Of een derde kampioensschap op rij erin zit, durft hij niet te zeggen. "De afgelopen twee jaar wonnen we zowel de competitie als de Supercup, maar juist daarom zal het alleen maar moeilijker worden. Het is moeilijk om drie keer op rij te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen