Suarez verwacht tot het einde te strijden om titel

5 november 2013, 10:07

Luis Suarez verwacht dat Liverpool kan blijven strijden voor de titel. The Reds maken de beste seizoensstart in jaren door en verloren afgelopen weekend pas voor de tweede maal, van koploper Arsenal. De Uruguayaan verwacht dat de onverwachte deelname aan de titelstrijd nu weer kan worden hervat.

"De verwachtingen zijn enorm", zei hij in gesprek met de Franse radiozender RMC. "We zijn goed begonnen, en hebben vechtlust en hoop. Omdat we geen Europees voetbal spelen kunnen we ons volledig concentreren op de nationale competitie. Het zit erg dicht op elkaar en er kan van alles gebeuren."

Hij voelt zich weer volledig op zijn plek op Anfield, ondanks een zomer vol speculaties waarin hij zelf om een transfer vroeg. "Toen ik niet met de groep trainde, vertelden de andere spelers me dat ze dat niet leuk vonden. Ze wilden dat ik erbij was en ik voelde me daardoor erg gesteund." Ook de fans hadden aandeel in zijn langere verblijf, geeft hij aan. "De supporters vroegen me te blijven, ik ben nooit bedreigd of wat dan ook."

Samen met Daniel Sturridge vormt hij een berucht duo op de Engelse velden. Zijn goede prestaties leverden hem een nominatie voor de Ballon d'Or, de Gouden Bal op. Hij denkt weinig kans te maken. "Ik ben heel erg trots op de nominatie, maar ik denk dat Lionel Messi, Cristiano Ronaldo of Franck Ribery hem wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen