Van den Brom: "Was dubbeltje op zijn kant"

27 november 2013, 23:48

Anderlecht moest woensdag in de Champions League in elk geval winnen van Benfica om uitzicht te houden op het Europa League-ticket. De ploeg van coach John van den Brom verloor echter met 2-3, waardoor nu al vast staat dat de Brusselse formatie na de winterstop niet meer actief is in Europa. Van den Brom zag zijn team zeker kansen krijgen, maar kwam op de beslissende momenten net tekort.

"Het was een dubbeltje op zijn kant, maar het is verkeerd gevallen", zegt Van den Brom tegen Sporza. "We zijn voor alles gegaan en hebben niets: dit is ontgoochelend. Beide teams speelden om te winnen in een gigantisch hoog tempo. Ondanks de 1-2 op een zeer vervelend moment maakten we jacht op de 2-2. Toen die viel, gingen we er nog één keer vol voor, maar uiteindelijk werd het niets. Zuur..."

"Elke fout in de Champions League leidt in negen kansen op de tien tot een goal. Dat hebben we nu ook weer gezien", baalt Van den Brom. "Dat is een leerproces voor de jonge spelers, maar we hebben toch ook heel mooie momenten beleefd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen