Anderlecht ziet Standard uitlopen na duur verlies

19 januari 2014, 16:45

Anderlecht heeft zondag een dure nederlaag geleden op bezoek bij KV Mechelen. De Vlaamse laagvlieger was in eigen huis met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer John van den Brom.

De Nederlandse oefenmeester had opnieuw geen plek voor Bram Nuytinck en Demy de Zeeuw in zijn basiselftal. Het Nederlandse duo bleef negentig minuten op de bank in Mechelen en zag hun ploeg al na twee minuten op voorsprong komen door een doelpunt van Andy Najar.

Na een half uur trok Steven de Petter de stand weer gelijk. Van den Brom kreeg vervolgens nog een tegenvaller te verwerken toen doelman Silvio Proto nog voor de rust het veld moest verlaten met een blessure. De jonge Davy Roef mocht daardoor zijn debuut maken voor Paars-Wit. Hij kon echter niet voorkomen dat de thuisploeg met de zege aan de haal ging. Benjamin Mokulo zorgde net binnen het uur voor de 2-1 en de drie punten voor Mechelen.

Anderlecht blijft door de nederlaag tweede in België, maar ziet koploper Standard Luik verder uitlopen. De achterstand op de ploeg uit Luik is nu zeven punten. Door het verlies kwam er voor Van den Brom en zijn mannen bovendien een einde aan de reeks van vijf wedstrijden zonder nederlaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen