Balende Toornstra: "Hebben niet genoeg gebracht"

23 januari 2014, 10:16

FC Utrecht had woensdagavond de kans om door te dringen tot de halve finale van het bekertoernooi, maar ging onderuit op bezoek bij NEC (1-0). Jens Toornstra was na afloop van de verliespartij in Nijmegen teleurgesteld.

"Ik baal heel erg", zei Toornstra voor de camera's van FOX. "Ik denk dat we goed zijn begonnen. Maar dat is een beetje het verhaal van de laatste tijd. Door een fout kom je met 1-0 achter en dan loop je gelijk achter de feiten aan. In de eerste helft ontbrak de echte wil om te winnen. Je staat in de kwartfinale, maar dat was er niet aan af te zien bij ons."

FC Utrecht moest het in Nijmegen doen zonder de nodige basisspelers, maar dat wilde Toornstra niet als excuus opvoeren. "Daar kun je het iedere keer over hebben, maar je moet het doen met de spelers die er wel zijn. Die elf die op het veld stonden hebben niet genoeg gebracht, dan lig je eruit", aldus Toornstra, die wel degelijk kansen zag voor zijn team.

"Er waren zeker mogelijkheden. NEC is de ploeg die in principe niet heel goed draait, daar hebben we te weinig profijt uit gehaald", besluit de teleurgestelde middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen