Fer krijgt ervaren Argentijn Gutierrez als teamgenoot

13 januari 2014, 18:31

Leroy Fer heeft er voor het komende half jaar een concurrent bij. Norwich City, de ploeg waar de Nederlander onder contract staat, heeft overeenstemming bereikt met Jonas Gutierrez. De 30-jarige Argentijn, 22-voudig international, speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Premier League-club.

Norwich huurt Gutierrez van Newcastle United, waar de middenvelder sinds 2008 speelde. Daarvoor kwam hij uit voor Real Mallorca en het Argentijnse Velez Sarsfield. Met Newcastle werd Gutierrez in 2010 kampioen van het Championship en zijn prestaties dat seizoen leverden hem een plekje in de Argentijnse selectie voor het WK op. In totaal speelde Gutierrez in 5,5 jaar 195 officiële wedstrijden voor Newcastle, hij scoorde elf keer.

Chris Hughton, de coach van Norwich, is blij met de komst van Gutierrez. "Hij speelt al jaren in Engeland, dus zal weinig tijd nodig hebben om te wennen. Dat is belangrijk, want als je in januari een speler haalt moet hij er meteen staan. Jonas kan op meerdere posities spelen en is een welkome aanvulling op ons team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen