Heracles moeizaam langs RKC in matig duel

24 januari 2014, 21:53   Bijgewerkt: 24 januari 2014, 22:02

Heracles Almelo heeft drie punten gepakt tegen RKC Waalwijk, maar gemakkelijk ging het niet. In een slechte wedstrijd van beide kanten werd het 2-1 voor de thuisploeg. De ploegen hadden moeite met het creëren van kansen, maar Heracles deed het iets beter dan de bezoekers. Door de overwinning heeft Heracles een gaatje geslagen met RKC, dat voorafgaand aan het duel maar drie punten minder had.

Bij winst had RKC gelijk kunnen komen in punten met Heracles. Misschien zorgde dat bij de spelers voor wat zenuwen, want mooi was het niet in Almelo. Beide ploegen lieten in de hele wedstrijd weinig zien. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar kreeg nauwelijks kansen. Voor rust kreeg alleen Heracles-speler Linssen de mogelijkheid om te scoren. De eerste keer dat hij de bal in het net kon schieten deed hij dat niet, de tweede keer was het wel raak. Zo gingen de ploegen rusten met een 1-0 stand in het voordeel van Heracles.

Daniël de Ridder debuteerde overigens in de selectie van RKC. Hij viel in de tweede helft in, maar verder dan een paar matige schoten kwam hij nog niet. Ook Heracles-coach Jan de Jonge bracht een debutant in. Berry Powel kwam in de slotfase op het veld voor de goed spelende Mark Uth, maar kon weinig laten zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen