Jans beseft: "We staan weer op een kruispunt"

24 januari 2014, 14:12

PEC Zwolle was dé verrassing in het begin van het seizoen, maar is met een vrije val bezig en staat momenteel elfde in de Eredivisie. Trainer Ron Jans wil dit weekend dan ook punten halen op bezoek bij NAC Breda.

"We staan op een kruispunt", zegt de trainer tegen De Stentor. "Elke wedstrijd is van belang. Maar het komt er nu wel bij dat je echt naar de staart van de stand moet kijken bij een nederlaag." Zwolle deelt momenteel de elfde positie met Heracles Almelo en NAC Breda, de tegenstander van zaterdag.

Zwolle won van de laatste vijftien competitiewedstrijd maar één keer, maar toch maakt Jans zich weinig zorgen. "Er zit vertrouwen in de ploeg en voorin is er voldoende keuze. Dat is eerder dit seizoen wel anders geweest. Er is geen reden het elftal op schop te gooien", aldus de oefenmeester, die mogelijkheden ziet tegen NAC. "NAC is vooral sterk als het compact speelt. Gaan ze aanvallen, dan biedt dat ook kansen voor ons." Jans kan in Breda beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Darryl Lachman (hamstring) en Furdjel Narsingh ontbreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen