Lurling op tribune: "Ik vind het niet terecht"

17 januari 2014, 14:07

Anthony Lurling moet zaterdagavond in Alkmaar tijdens de uitwedstrijd van NAC Breda tegen AZ op de tribune plaatsnemen. De 36-jarige aanvaller is door trainer Nebosja Gudelj gepasseerd, en is daar zelf teleurgesteld over.

"Ik vind het niet terecht", zegt Lurling tegen Omroep Brabant. "Het heeft er wel eens beter uit gezien. Het is teleurstellend omdat ik het niet terecht vind. Het zou niet goed zijn als ik vind dat de trainer een goede beslissing heeft genomen." Lurling vertelt dat de opstelling officieel nog niet bekend is, maar zijn gevoel niet goed is. "Ik krijg geen uitleg van de trainer, maar dat hoeft ook niet. Ik moet zorgen dat ik goed train en goed speel als ik mag spelen. Ik geef niet zomaar op."

Het contract van de routinier loopt aan het einde van dit seizoen af. "Het belangrijkste is dat ik laat zien dat ik fit ben en nog van waarde ben. En wat ze hier dan beslissen, doorgaan of niet, dat heb ik niet in de hand. Ik wil nog een jaar doorgaan. Misschien hier, misschien niet", aldus Lurling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen