SC Heerenveen: "Nog weinig concreet rond Lurling"

25 januari 2014, 11:07

Anthony Lurling is voorlopig nog geen speler van SC Heerenveen. De 36-jarige aanvaller van NAC Breda zei vrijdag in onderhandeling te zijn met de Friese club. "Maar we zitten nog in de oriëntatiefase", reageert Hans Vonk, manager voetbalzaken bij SC Heerenveen, tegenover het Friesch Dagblad.

Vonk zegt dat SC Heerenveen van meerdere spelers onderzoekt of zij wellicht een interessante optie zijn. "Alleen is het in het geval van Anthony uitgelekt. We zijn nu afhankelijk van wat hij wil en wat NAC wil. Er is nog weinig concreet. Ik verwacht niet dat we er vandaag (zaterdag, red.) al uitkomen", aldus de oud-doelman.

Het contract van Lurling bij NAC loopt komende zomer af, maar hij mag deze winter al vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion omdat hij in onmin leeft met coach Nebojsa Gudelj. Lurling, sinds juli 2007 speler van NAC, was tussen 1999 en 2002 al actief bij SC Heerenveen. De Friese club probeerde hem in 2008 al eens terug te halen, maar destijds koos de aanvaller voor een langer verblijf in Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen