Tomasson blij met eerste zege: "Bovendien de nul"

26 januari 2014, 09:14

Goed was het spel van Roda JC Kerkrade zaterdag niet te noemen, maar na negentig minuten voetbal kon de ploeg van coach Jon Dahl Tomasson wel drie punten bijschrijven. In het Parkstad Limburg Stadion werd, in een matig duel, met 1-0 gewonnen van FC Utrecht.

Zodoende wist de ploeg uit Kerkrade na acht wedstrijden weer eens te winnen en heeft Tomasson zijn eerste zege met Roda te pakken. "Bovendien hebben we de nul gehouden", zo citeert Dagblad de Limburger de coach van de Limburgers. "We stonden goed, hebben weinig weggegeven en hard gewerkt", constateert de Deen, die na afloop van het gelijkspel bij sc Heerenveen (2-2) ook al uiterst tevreden was over de organisatie van de Limburgers.

Soms wil het voetballend niet echt lukken, maar worden de drie punten uiteindelijk wel over de streep getrokken. Dit was het geval voor Roda. "Het was niet mooi. We waren slordig in de omschakeling, want er lag ruimte genoeg", geeft Tomasson aan. "Ik houd ervan hoog druk te zetten, maar je moet reëel zijn. Je moet kijken hoever het elftal is om dat goed uit te voeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen