Veelbesproken Mori krijgt basisplaats bij Vitesse

24 januari 2014, 12:22   Bijgewerkt: 24 januari 2014, 12:27

De meestbesproken voetballer van de afgelopen winterstop mag komend weekend weer eens zijn voeten laten spreken. Dan Mori, de man die zelfs politiek Den Haag in rep en roer kreeg omdat hij als Israëliër geen toegang kreeg tot Abu Dhabi, staat tegen NEC in de basis bij Vitesse. Dat heeft coach Peter Bosz laten weten.

Mori speelt op de plaats van aanvoerder Guram Kashia, die de derby wegens een schorsing moet missen. "We weten al een week dat Guram geschorst is. Dan Mori gaat hem vervangen", laat de coach weten via het twitteraccount van de Arnhemse club. Bosz weet dat wedstrijden tegen NEC bijzonder zijn voor supporters van beide clubs, maar wil daar zelf niet te veel mee bezig zijn. "Het gaat gewoon om drie punten zondag. Natuurlijk is het wel een speciaal duel. We gaan gewoon ons eigen spel spelen. Altijd uitgaan van eigen kracht."

Tegen NEC keert Mike Havenaar terug in de selectie van Vitesse, hij moest de afgelopen duels wegens een schorsing missen. Havenaar start waarschijnlijk in de basis, dat gaat ten koste van Giorgi Chanturia. Aanwinst Bertrand Traore is speelgerechtigd verklaard en kan in de Gelderse derby debuteren voor Vitesse.

Eerder dit seizoen won Vitesse in Nijmegen met 2-3 van NEC, door een late treffer van Lucas Piazón.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen