Feyenoord wint dankzij goede eerste helft

4 februari 2014, 20:44   Bijgewerkt: 4 februari 2014, 21:10

Het is Feyenoord weer eens gelukt om drie punten te pakken. De ploeg van de vertrekkende coach Ronald Koeman won in Kerkrade met 1-2 van Roda JC, maar maakte het zichzelf nog erg moeilijk. Bij rust stond het 0-2 en was er niets aan de hand, maar in de tweede helft zette Feyenoord niet door en werd het toch nog erg spannend.

Feyenoord zette na het eerste fluitsignaal gelijk goed druk op Roda en de thuisploeg had daar geen antwoord op. Roda JC was slordig en kwam er nauwelijks uit. Toen Immers de bal voor zijn voeten kreeg besloot hij een stukje te gaan lopen en de Limburgse defensie stond dat toe. Immers haalde uit en via de binnenkant van de paal zette hij Feyenoord na een klein kwartier spelen op voorsprong.

Na de hervatting hing Feyenoord wat meer achterover. Met een voorsprong van twee doelpunten is dat natuurlijk begrijpelijk, maar leuker werd het er niet op in Kerkrade. Roda probeerde het wel, maar was niet goed genoeg om het Feyenoord echt lastig te maken. Af en toe kwamen de Limburgers gevaarlijk voor het doel en in die situaties was Hupperts er altijd bij betrokken. Ook Feyenoord kreeg nog wat kansjes, maar leek het wel best te vinden en werd slordiger.

De laatste tien minuten werden daardoor nog spannend, maar Roda kreeg geen grote kansen meer. Feyenoord kwam met de schrik vrij en stapte als terechte winnaar van het veld. Toch had de ploeg zich een spannende slotfase kunnen besparen, door het sterke spel van de eerste helft wat langer door te zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen