Jansen op zijn hoede: "Vitesse zal er volle bak voor gaan"

14 februari 2014, 12:54

Voor FC Twente en Vitesse is het zaterdag, in het onderlinge duel in de Grolsch Veste, een kwestie van aanhaken of afhaken. Beide teams hopen in het spoor van koploper Ajax te blijven en hebben de afgelopen weken aardig wat punten gemorst, waardoor een driepunter nu meer dan welkom is.

Met name Vitesse draait de laatste weken moeizaam, de formatie van coach Peter Bosz won al vier keer op rij niet. Michel Jansen, de coach van FC Twente, is echter waakzaam. "Vitesse is ook een ploeg die de bal wil hebben en naar voren wil spelen. Een goed team met heel veel kwaliteit. Een prima georganiseerde ploeg met veel technische spelers", zegt hij op de website van de ploeg uit Enschede. "Ze willen graag weer stappen maken, terug naar de situatie van voor de winterstop toen het lekker draaide. Ze zullen er volle bak voor gaan."

Ook FC Twente is al twee duels zonder zege, het verloor afgelopen week punten op bezoek bij PSV (3-2) en FC Groningen (1-1). Dat de club tegen Vitesse weer thuis speelt, is volgens Jansen belangrijk. "Het is fijn om weer thuis te spelen. Weer een wedstrijd voor onze eigen fans. De twaalfde man kan tegen Vitesse een belangrijke rol spelen. Het is fantastisch om de supporters achter de ploeg te hebben, zeker in dit soort duels."

Aan Twentse kant ontbreekt de geblesseerde Jesús Corona nog, achter de naam van Rasmus Bengtsson staat een vraagteken. "Zijn situatie bekijken we van uur tot uur. We hopen dat hij inzetbaar is tegen Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen