Karagounis uitstekend op zijn plek bij PEC Zwolle

7 februari 2014, 12:21

Thanasis Karagounis kwam de gelederen van PEC Zwolle deze winter pas versterken, maar kan nu al rekenen op een basisplaats in het elftal van coach Ron Jans. De Griekse aanvaller, die overkwam van Atromitos FC, vertelt op de officiële website van De Blauwvingers over zijn geleidelijke ontwikkeling als speler.

De carrière van Karagounis wordt gekenmerkt door het feit dat de Griek steeds een stapje hoger zette. Hij startte in de vierde divisie bij Androutsos Gravias, maakte vervolgens de overstap naar de derde divisie (Fokikos F) en eindigde in Griekenland bij Atromitos, dat op het hoogste niveau uitkomt en zelfs tegen AZ speelde in Europees verband. "Toen ik bij Atromitos FC kwam was ik nog een kind, maar ik ben daar een man geworden", zegt Karagounis.

Ook al is de Griekse aanvaller nog maar even in Nederland, hij heeft het uistekend naar zijn zin: "Het valt me op dat iedereen bij PEC Zwolle als één groep samenwerkt. Ik ben door zowel de spelers, staf en andere medewerkers van de club heel goed ontvangen", aldus Karagounis, die verrast werd door het feit dat PEC Zwolle in de winter op trainingskamp ging naar Zuid-Afrika: "In Griekenland gaan de clubs niet op trainingskamp in de winterstop, daarom was het voor mij wel een verrassing. Wel heb ik het trainingskamp in Zuid-Afrika als heel positief ervaren. We hebben hard gewerkt en erg genoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen