Real volgt voorbeeld Barça en Atletico en wint ruim

16 februari 2014, 18:50

De Primera División kent na de 24ste speelronde nog altijd drie koplopers. In navolging van FC Barcelona (6-0 tegen Rayo Vallecano) en Atletico Madrid (3-0 tegen Real Valladolid) won Real Madrid zondag namelijk eenvoudig met 0-3 bij Getafe, waardoor de drie topclubs nog steeds gezamenlijk aan kop gaan, met zestig punten uit 24 duels.

Real, dat nog aantrad zonder de geschorste Cristiano Ronaldo, kende een middag zonder problemen in het Coliseum Alfonso Pérez. De ploeg van coach Carlo Ancelotti ging voortvarend van start en was superieur aan Getafe. Jesé Rodriguez, die de afgelopen wedstrijden behoorlijk op scoringsdrift is, was er verantwoordelijk voor dat de eerste kans voor de Madrilenen meteen tot een doelpunt werd omgetoverd.

Na een klein half uur spelen was Karim Benzema het eindstation van een vlijmscherpe counter. De Fransman rondde de voorzet van Angel di Maria uitstekend af. Gareth Bale kon de marge even later al op drie brengen, maar de Welshman verprutste een grote kans. Luka Modric slaagde er na ruim een uur spelen wel in om de score uit te breiden: 3-0.

Zodoende houdt De Koninklijke gelijke tred met de twee grote concurrent en blijft de Primera División zeer spannend. Over twee weken treffen Real en Atletico elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen