Tomasson tegen Feyenoord: "Kunnen borst natmaken"

4 februari 2014, 14:42   Bijgewerkt: 4 februari 2014, 15:12

Jon Dahl Tomasson speelt vanavond met zijn ploeg Roda JC tegen Feyenoord, de club waar hij als speler succesvol was. De trainer geeft toe dat het duel speciale gevoelens bij hem losmaakt en beseft dat het een zware opgave wordt om de punten in Kerkrade te houden. 

"Feyenoord neemt een heel speciale plek bij mij in", zegt de trainer op de clubsite. "Het is niet alleen een heel bijzondere, maar ook warme club met één van de mooiste stadions in de wereld. De supporters zijn geweldig, zeker wanneer je als speler hard werkt en normaal blijft doen. Mijn band met de supporters is daarom ook altijd heel goed geweest", aldus Tomasson, die de kwaliteiten van de tegenstander van vanavond goed kent.

"Wij kunnen onze borst natmaken. Feyenoord heeft namelijk een heel goed elftal dat tot de top vier van Nederland behoort. Het is een team met een mix van individuele klasse van types als Graziano Pellè, Jordy Clasie en Daryl Janmaat en spelers die keihard kunnen werken. Wij moeten in ieder geval waken voor snelle buitenspelers als Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius en ervoor zorgen dat we Pellè buiten ons eigen doelgebied kunnen houden. Daar is hij namelijk dodelijk gevaarlijk. Toch benaderen we dit duel als alle andere wedstrijden. Ons uitgangspunt is namelijk om altijd voor de volle winst te gaan", aldus de oefenmeester, die tevreden is met de zaken die Roda heeft gedaan op de winterse transfermarkt.

"Het is heel belangrijk dat we Guus Hupperts wisten te behouden. Het mag duidelijk zijn dat hij heel belangrijk voor ons is. Daarnaast hebben we met Anco Jansen en Timo Letschert twee talenten aangetrokken waardoor we zowel in aanvallend als verdedigend opzicht meer mogelijkheden hebben", aldus Tomasson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen